Izdelki

V našem studiu vam ponujamo lasno kozmetiko  KEMON. 

Proizvodi, ki so namenjeni zadostitvi najrazličnejših potreb, s katerimi se srečujejo profesionalni frizerji. Linije izdelkov so razdeljene tako, da omogočajo različne storitve, vse pa so vedno v kakovostnem vrhu frizerskega sektorja.

Linija tehničnih znamk, ki ne smejo manjkati v nobenem salonu: preparati za barvanje las, preparati Kemon za razbarvanje las, preparati za obstojne valovite in ravne pričeske; skratka, vse storitve, ki so danes osrednja dejavnost vsakega frizerskega salona in ki poudarjajo kakovost tega.

Celotna linija visokoučinkovitih izdelkov s takojšnjim učinkovanjem zadosti vsem potrebam, s katerimi se srečujejo frizerji in njihove stranke.

Linija modnega oblikovanja, ki je hkrati tudi tehnično izpopolnjena, je posvečena elegantnim in prefinjenim oblikam.

Celotna linija visokoučinkovitih izdelkov s takojšnjim učinkovanjem zadosti vsem potrebam, s katerimi se srečujejo frizerji in njihove stranke.

Izjemno visoki kakovostni standardi so se ohranili tudi zahvaljujoč več kot 50 kontrolam, ki so jim izdelki podvrženi med proizvodno fazo od primarnih surovin do končnega pakiranja, vse z glavnim ciljem, ki ostaja zagotoviti najvišjo kakovost in ponuditi frizerskim salonom nove storitve, ki bodo vedno znova obogatile dejavnost salonov.

Izdelke lahko v studiu Jasmin tudi kupite.

disciplina

UKROTITI SKODRANE IN NEVOLJNE LASE

Kodrasti lasje so še zlasti zahtevni za nego. Lasje so skoraj vedno valoviti ali kodrasti, večkrat brez leska in hrapavi na dotik, zlahka izgubijo želeno obliko, še posebej ob prisotnosti vlage.

Colore BRILLANTE

ŽIVAHNA BARVA, OBSTOJNA DLJE ČASA

Barva las je lepotni dodatek, ki odlikuje osebnost vsake ženske. Celotno zgodovino kozmetike je zaznamovalo iskanje in uporaba barvnih substanc za olepševanje las z močjo barv.
Lepota barve je tesno povezana z zdravim stanjem las.
Samo zdravi in zaščiteni lasje lahko da tistega leska in lepota las, ki jih zahteva kozmetično barvanje.

VOLUME E CORPOSITÀ

VAL LAHKOTNOSTI

Naravno tanki lasje ali lasje, ki so se stanjšali s časom, so zelo občutljivi in so težko obvladljivi. Pričeska se ponavadi precej hitro poleže, s tem pa lasje izgledajo brez volumna in brez prave konsistence na otip. Zaradi občutljive strukture so krhki in naelektreni. Tanki lasje potrebujejo specifično zaščito, ki jim podarja polnost in gostoto, hkrati pa popolno lahkotnost.

NUOVA FIBRA

ZDRAVI LASJE

Nuova Fibra je rekonstrukcijski program tretmajev, ki ciljajo na zmanjšanje učinkov staranja in na popolno sanacijo las ter na ohranjanje kohezije vlakna skozi čas, poškodovanih in krhkih las. Program tretmajev je odgovor na potrebo, da vzpostavi enotno in obnovljeno moč lasem, lepoto, teksturo in kompakten videz.
V izjemno rekonstrukcijsko moč jamči izključno sestavina Bond Creator Kompleks (BCC) to je naravni pojav molekul, ki delujejo v sinergiji, da zgradijo disulfidne vezi znotraj las in tako popravi fizikalne, mehanske in kemične poškodbe, ki nastanejo.

SPECIFICI

OSNOVA JE ZDRAVO LASIŠČE

Zdravo lasišče je osnova za lepoto las. Najbolj pogoste anomalije lasišča (mastna koža in hiperhidroza, prhljaj in luščenje ter napeta, pordela in razdražena koža) so pogoste težave, ki lahko povzročajo neprijetno počutje in negativno vplivajo na rezultat storitev v salonu.
Od danes je mogoče ponovno odkriti občutek zdravega lasišča s pomočjo sproščujoče izkušnje.

ACTYVA je v ta namen izumila SPECIFICI, linijo produktov na osnovi eteričnih olj in rastlinskih ekstraktov, ki čisti, uravnoveša, blaži, vlaži in ponovno vzpostavlja
normalno delovanje lasišča.

P FACTOR SYSTEM

PREVENTIVA IN TRETMA PROTI IZPADANJU STA MOGOČA

Sprememba življenjskih navad, stres, napor, agresivni okolijski dejavniki ter hormonske in metabolne težave so v zadnjih letih povzročile vedno večje število ljudi, ki trpi zaradi izpadanja las.
Plešavost (alopecia androgenetica) je najpogostejši pojav, zaradi katerega trpi približno 80 % moških in 50 % žensk. Zanjo je značilna progresivna miniaturizacija lasnih mešičkov, do katere pride zaradi delovanja androgenih hormonov pri občutljivejših posameznikih. Ta občutljivost je odvisna predvsem od encima 5-a reduktaza, ki testosteron spreminja v svoj najmočnejši derivat: dihidrotestosteron (DHT). Ko so stopnje DHT visoke, začnejo mešički proizvajati vedno svetlejše in tanjše lase, dokler lasje ne postanejo popolnoma tanki.
Posegi proti plešavosti so torej osnovani na inhibiciji encima 5-a reduktaza.
Povečano izpadanje las (telogen effluvium) pomeni obilno izgubo las v fazi počitka (faza telogen). Ta pojav je značilen predvsem za ženske, vzroki pa so lahko številni: akutni ali kronični stres; bolezni, kirurški posegi in farmakološko zdravljenje; hormonska neravnovesja in nosečnost; shujševalne diete, prehranska neravnovesja in anomalije lasišča, kot na primer seboreja ali prhljaj.
Zdravi se z učinkovinami, ki spodbujajo ponovitev faze rasti las, hkrati pa odpravljajo vzrok, ki je motnjo povzročil.
Odgovor ACTYVA za kozmetično nego teh anomalij je P FACTOR: gre za prvi sistem, ki vsebuje tri faze za čiščenje, regeneracijo in preventivno pomoč proti izpadanju las, pri čemer se bori proti škodljivim učinkom prostih radikalov in ohranja lase zdrave.

LINFA SOLARE

ZA LASE IN KOŽO, KI JIH POLJUBLJA SONCE

V času poletja preživimo več časa na prostem in s tem se znatno poveča količina časa, ko smo izpostavljeni soncu ali toploti, prav tako pa smo tudi večkrat v stiku z vodo.
Vse to pripomore k večji občutljivosti kože in las ter posledično spodbuja hitrejši proces staranja tkiva.
Lasje, ki so izpostavljeni tipičnim poletnim dejavnikom in ki povečujejo občutljivost (UV žarki, toplota, veter, slanost, klor), utrpijo precejšnjo škodo, ki se pozna pri strukturi in barvi; tej škodi se je mogoče izogniti z uporabo specifičnih izdelkov, ki
lasem nudijo zaščito.

ACTYVA ponuja linijo SONČNA LIMFA (LINFA SOLARE): gre za ekskluzivno tehnologijo, osnovano na sinergijskem delovanju antioksidativnih, zaščitnih in poživljajočih učinkovin. Linija je namenjena zadovoljevanju specifičnih potreb po zaščiti, vlaženju in negi lasišča ter las med poletno sezono.

BELLESSERE

TRETMAJI ZA LEPOTO IN DOBRO POČUTJE

Že od nekdaj so olja del zgodovine kozmetike.
Od daljnega vzhoda do srca Sredozemlja so se uporabljala kot dragocene sestavine v lepotnih ritualih zaradi njihovih antioksidativnih, mehčalnih in zaščitnih lastnosti za kožo in lase.
Navdihujoč se ob uporabi olj v tradicionalnih sredozemskih lepotnih ritualih je ACTYVA ustvarila linijo ZDRAVJE IN LEPOTA: gre za linijo multifunkcionalnih izdelkov, ki vsebujejo arganovo in laneno olje za nego in vsakodnevno dobro počutje kože in las.
Izdelki so mnogostranski in nepogrešljivi, idealni za vso družino; z nežnim vonjem, ki zapeljuje čute so kot nalašč ustvarjeni za kožo, ki bo tako vedno zaščitena in
voljna, ter za vselej zdrave, mehke in sijoče lase.

HAIR MANYA

Hair Manya je linija profesionalnega stylinga, zasnovana za kreativnost do frizerja in do uporabnika izdelkov. 
Ponuja neskončne možnosti stylinga in personalizacije videza. Linija se deli na dva segmenta, posebej ustvarjena linija za ženske in za moške. 

Del linije za ženske, z živahnimi odtenki in penečimi vonji, vzpodbudi igro in eksperimentiranje.
Izdelki primerni za:

  • KONTROLIRATI IN DEFINIRATI KODRASTE LASE, NAKODRANE ALI VALOVITE
  • VZPOSTAVITI TELESNOST IN VOLUMEN
  • PREMAGATI VALOVITOST IN REALIZIRATI KAKRŠEN KOLI VIDEZ
  • TEKSTURIRATI LASE ZA DOSEGANJE SIJAJA ALI PA MAT UČINKA
  • UTRDITI IN DEFINIRATI TER PUSTITI VTIS S SVOJIM STILOM

Del linije za moške, ga jasno odlikuje črna barva in dojemanje izdelkov za:

  • MOŠKO BRITJE
  • NEGA BRADE
  • MOŠKI STYLING PRIČESK
  • DEFINICIJO VSEH VRST MOŠKEGA VIDEZA: OD NAJBOLJ SPROŠČENEGA
  • DO NAJBOLJ STRUKTURIRANEGA

AND

And je linija profesionalnih izdelkov za oblikovanje las, ki je zasnovana tako, da nudi svobodo pri oblikovanju pričeske, obstojnost pričeske ter lepoto las. Izpolnjuje vse zahteve frizerja in stranke, kar zagotavlja visoke rezultate uspešnosti. Inovativne formulacije, certificirane z oznakami ICEA VEGAN in LOVE NATURE, so obogatene z antioksidantnimi aktivnimi snovmi in UV filtri, ki ščitijo lase z naravnimi sestavinami, katere ne puščajo belih sledov.