Da boste zadovoljni, vas mora vaš frizer dobro poznati. Vaša oblika obraza, vaša drža, mimika, vaš način življenja so vse pomembne, da lahko oblikujemo pričesko, ki je “pisana” na vas in na vaš življenjski stil.

Pomagamo vam graditi vaš osebni stil, negujemo vaše lase in skrbimo, da so ustrezno postriženi, pravilno pobarvani in enostavno čudovito oblikovani.

FRIZERSTVO

Storitve, ki jih ne boste pozabili . V našem studiu vam ponujamo lasno kozmetiko in ličila vodilnih svetovnih znamk. Poskrbeli bomo, da boste od nas odšli s popolno podobo, še bolj polni energije in vitalnosti.

Ponujamo vam umivanje las, striženje moško, striženje žensko (krajšanje) , striženje modno, striženje s strojčkom, otroško striženje, obnavljanje las , čiščenje lasišča, osvežitev barve , nega z masko, nega proti prhljaju, nega proti mastnim lasem, masaža lasišča (20 minut), sušenje s fenom in krtačo, sušenje z difuzerjem, likanje las – suho, likanje s predhodnim sušenjem, kodranje z likalnikom ali figarom, barvanje (brez amonijaka), barvanje z jogurtovimi barvami, večplastno barvanje, barvanje s prameni, prameni , moško barvanje, beljenje las, niansiranje las, čiščenje las (belilna kopel), trajno kodranje,  teksturizacija las, ravnanje las – termo straight, čiščenje pigmentov – kromaklin, posvetlitev z kozmetičnim oljem, večerne pričeske, spletanje kit, ličenje, maturantske pričeske, poročne pričeske in ves styling (dodatki).

Profesionalno ličenje

Za tiste posebne priložnosti

Britje

Skupaj z vašo frizuro ali če se samo želite urediti, lahko dobite tudi klasično britje. S pravo britvico in vročo brisačo. Vaša brada bo videti čista in oblikovana.

Niste prepričani, kako oblikovati obrazne dlake? Naj vam pomagamo mi. Vaša brada je izraz vas samih, ne samo mesto, ki ste ga pozabili obriti. 

Poročni styling

Poroka je pravljični dan, ki ga ne boste nikoli pozabili.  Da bo vaš pravljični dan ostal kot eden najlepših spominov, vam pomagamo tudi mi.