Naša zgodba

NAŠE VREDNOTE

Za nas, samo izdelovanje profesionalnih izdelkov za nego las najvišje kakovosti preprosto ni dovolj. Paul Mitchell je (in vedno bo) predan temu, da bi svet postal še lepši kraj kot je. Kemon je bil prvo profesionalno kozmetično podjetje, ki se je borilo proti testiranju izdelkov na živalih in naše dobrodelne aktivnosti in ponudbe še naprej postavljajo standarde dobrodelnosti v naši industriji. Ta zaveza skrbi za dobrobit ljudi in naš planet je gonilna sila vsega kar počnemo.

VIZIJA

Na prvem mestu je vseskozi vaše zadovoljstvo, zato se nenehno izobražujemo in izpopolnjujemo. Pomembno je slediti smernicam in trendom eksplozivnega frizerskega kozmosa. Izobražujemo se na vseh pomembnih seminarjih doma in v tujini.

Naše znanje in spretnosti poleg dnevnega izkazovanja v studiu, pogosto pokažemo tudi na modnih revijah in frizerskih predstavitvah.

Vodilo pri nas je veselje do življenja. Zato vas bo čas, ki ga boste preživeli pri nas, navdal s pozitivno energijo in svežim elanom.

Zakaj izbrati Frizerski studio Jasmin?
Prepustite se natančnosti, tehnični dovršenosti v striženju ter izjemnemu občutku za barvne odtenke las ustanoviteljice studia Jasmin – Jasmini Gačnikar. Starost ni pomembna. Pomembni ste vi, vaš stil in vaša pričakovanja. V kolikor si želite spremembe, boste navdušeni nad rezultatom našega priporočila. Vaš obisk pri nas, vas ne bo pustil hladne.

Storitve
Storitve, ki jih ne boste pozabili

V našem studiu vam ponujamo lasno kozmetiko in ličila vodilnih svetovnih znamk. Poskrbeli bomo, da boste od nas odšli s popolno podobo, še bolj polni energije in vitalnosti.