GDPR Law

Uredba GDPR

Politika zasebnosti www.studio-jasmin.si

Če želite prejeti informacije o osebnih podatkih, namenih in strankah, s katerimi se podatki dajo v skupno rabo, se obrnite na lastnika.

Kaj zbiramo
Lahko zberemo naslednje podatke:

  • kontaktni podatki, vključno z e-poštnim naslovom

Kaj delamo z informacijami, ki jih zbiramo
Informacije se zbirajo, da razumemo vaše potrebe in vam lahko nudimo boljšo storitev, zlasti iz naslednjih razlogov:

– Notranje vodenje evidenc.

– informacije lahko uporabimo za izboljšanje naših izdelkov in storitev.

– Periodično lahko pošiljamo promocijska e-poštna sporočila o novih izdelkih, posebnih ponudbah ali drugih informacijah, za katere menimo, da boste morda zanimivi z uporabo e-poštnega naslova, ki ste ga navedli.

– Občasno lahko uporabimo tudi vaše podatke za stik z vami za tržne raziskave. Lahko nas kontaktirate po elektronski pošti, telefonu, faksu ali pošti. Podatke lahko uporabimo za prilagoditev spletne strani glede na vaše interese.

Varnost

Zavezani smo k zagotavljanju, da so vaši podatki varni. Da bi preprečili nepooblaščen dostop ali razkritje, smo vzpostavili ustrezne fizične, elektronske in vodstvene postopke za varovanje in varovanje informacij, ki jih zbiramo na spletu.

Kako uporabljamo piškotke
Piškotek je majhna datoteka, ki zahteva dovoljenje za namestitev na trdi disk računalnika. Ko se strinjate, se datoteka doda in piškotek pomaga analizirati spletni promet ali vas obvesti, ko obiščete določeno spletno mesto. Piškotki omogočajo, da se spletne aplikacije odzovejo na vas kot posameznika. Spletna aplikacija lahko svoje dejavnosti prilagodi svojim potrebam, všečam in neprijetnostim, tako da zbira in si zapomni informacije o svojih željah.

Uporabljamo piškotke dnevnika prometa, da ugotovimo, katere strani se uporabljajo. To nam pomaga analizirati podatke o prometu na spletnih straneh in izboljšati našo spletno stran, da bi ga prilagodili potrebam kupcev. Te podatke uporabljamo le za namene statistične analize, nato pa podatke odstranimo iz sistema.

Na splošno nam piškotki pomagajo pri zagotavljanju boljše spletne strani, tako da nam omogočajo, da spremljamo, katere strani boste našli koristne in ki jih ne. Piškotek nam nikakor ne omogoča dostopa do vašega računalnika ali kakršnih koli podatkov o vas, razen podatkov, ki jih izberete, da jih lahko delite z nami.

Lahko sprejmete ali zavrnete piškotke. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, običajno pa lahko spremenite nastavitve brskalnika, če želite, da zavrnejo piškotke. To vam lahko preprečuje, da bi v celoti izkoristili spletno mesto.

Povezave do drugih spletnih mest

Naša spletna stran lahko vsebuje povezave do drugih spletnih strani, ki jih zanimajo. Vendar, ko ste te povezave uporabljali, da zapustite spletno mesto, morate upoštevati, da nima nobenega nadzora nad to drugo spletno stranjo. Zato ne moremo biti odgovorni za zaščito in zasebnost vseh informacij, ki jih posredujete ob obisku takšnih spletnih mest, zato te izjave o zasebnosti ne ureja. Bodite previdni in si oglejte izjavo o zasebnosti, ki velja za zadevno spletno stran.

Upravljanje osebnih podatkov
Lahko omejite zbiranje ali uporabo vaših osebnih podatkov na naslednje načine:

Vaših osebnih podatkov ne bomo prodajali, distribuirali ali dajali v najem tretjim osebam, razen če imamo vaše dovoljenje ali ga pravna ureditev zahteva. Vaše osebne podatke lahko uporabimo, da vam posredujemo promocijske informacije o tretjih strankah, za katere menimo, da boste morda zanimivi, če nam poveste, da želite, da se to zgodi.

Podatke o osebnih podatkih, ki jih imamo o vas, lahko zahtevate v skladu z Zakonom o varstvu podatkov.

Če verjamete, da so kakršne koli informacije, ki jih imamo na vas, nepravilne ali nepopolne, nam pišite ali nam pošljite e-pošto. Vse informacije, za katere je bilo ugotovljeno, da so napačne, bomo nemudoma popravili.